Meeting Box5

Box5 Administratie & Belastingadvies is een jong en professioneel boekhoudkantoor gevestigd in Apeldoorn. Wij bieden uitgebreide boekhoud- en administratieve diensten aan voor zowel kleine als middelgrote bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Ons team helpt je graag om van jouw onderneming een succes te maken en nog belangrijker, te behouden! Wij denken met je mee als ondernemer en dat maakt dat onze werkzaamheden zich niet beperken tot alleen jouw administratie en belastingen.

Over ons

Bij Box5 heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt

Een maatje, die weet wat er speelt binnen jouw organisatie en de beroepsgroep waarin jij werkzaam bent. Wij denken met je mee, proactief! Met onze persoonlijke aanpak en oog voor detail zorgen wij ervoor dat jouw administratie altijd up-to-date is en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Wij zijn Box5:

Kom jij kennismaken in onze meetingbox? De koffie staat voor je klaar!

Elroy van den Brink

Fiscaal adviseur

elroy@box5belastingadvies.nl
055 303 2801

Elroy is de oprichter van Box5 Administratie & Belastingadvies B.V. Hij heeft al ruim 17 jaar ervaring als adviseur in de administratiebranche. Elroy geeft jou gevraagd en ongevraagd advies over de te varen koers van jouw onderneming. Zijn specialisme is om de soms moeilijk te begrijpen materie op een heldere manier aan jou over te brengen. Hij is de sparringpartner die belangrijke strategieën en mogelijke problemen met je bespreekt. Op de achtergrond zorgt hij ervoor dat jouw belastingaangifte voldoet aan alle wet- en regelgeving en alle mogelijke belastingvoordelen voor jouw bedrijf worden benut.

Renate Springelkamp

Boekhoudspecialist

renate@box5belastingadvies.nl
055 303 2802

Renate is dé specialist in het verwerken van jouw administratie. Zij zorgt ervoor dat de (online) administratie juist wordt verwerkt en de fiscale aangiften tijdig worden ingestuurd. Ze is tevens verantwoordelijk voor de backoffice van ons bedrijf. Neem je telefonisch contact op met ons bedrijf, dan is Renate de eerste persoon die jou te woord staat. Kortom, een echte alleskunner!

Een vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een gratis intakegesprek horen wij graag wie je bent, wat je bezighoudt en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Of je vraag gaat over de boekhouding, hulp bij je belastingaangiften, (starters) advies, of welk vraagstuk dan ook, in het 30 minutengesprek kijkt Elroy wat hij voor jou en je bedrijf kan betekenen en legt hij graag de pakketten, tarieven en de werkwijze van Box5 aan je voor.